Nieuws

Domino

22 februari 2010

Kleine steentjes op een rijtje die de fijne motoriek op de proef stellen. Ook het geduld word danig op de proef gesteld bij het opstellen van de dominoblokjes.

Hamsteren!!!

15 februari 2010

Weer zo'n leuke actie van de supermarkt keten Albert Heijn. De bij vele bekende hamsters stelen in de reclames de show en daar leveren ze ook een leuke knutselplaat bij.

Racen!!

12 februari 2010

Speelgoed waar ze op uit gekeken zijn, berg je op en kinderen denken er na verloop van tijd ook niet meer aan. Soms is vergeten speelgoed dubbel zo leuk!

Pluchen beertje

12 februari 2010

Er is veel pluchen speelgoed aanwezig bij Het Kroontje, maar er wordt zelden gespeeld met alle knuffels in de houten bak bij de tv.

Taal en rekenen

10 februari 2010

Taal en rekenen, de belangrijkste vakken op school. Vakken waar je je leven lang profijt van kunt hebben, dus helpen wij daar aan mee.

Muffins voor Haïti

04 februari 2010

Na een enorme aardbeving in Haïti, waarbij er veel gewonden, doden en schade was, werden er veel inzamelingsacties op touw gezet.

Zo'n 1 à 2 keer per jaar komt Ymka Hindriks van Tafra Sieraden het grootste deel van haar collectie laten zien. Behalve de party''s heeft Ymka ook een webwinkel waar iedereen kan slagen voor een leuke mode accessoire.