Nieuws

Rupsje Nooit Genoeg

29 maart 2010

Het is leuk voor kinderen om met een thema te werken, hoe klein ook. Eerst een verhaaltje en daarna wat knutselen is dus een prima combinatie.

Lieve beestjes

17 maart 2010

Dat de natuur prachtig knutselmateriaal levert is wel bekend. Ook insecten zijn soms een bron van vermaak. Spinnen laten veel meiden gillen, lieveheersbeestjes zijn vertederend. Vandaar dat Gidion het niet kon laten om de laatste te verzamelen.

Zeven mijls laarzen

15 maart 2010

Kinderen kopiëren gedrag, apen ons maar wat graag na. Ze willen ook een sjaal als wij er eentje omdoen. Lopen in de grote schoenen is natuurlijk ook ontzettend stoer.

Aanvalluhh

11 maart 2010

De supermarkten verzinnen elke keer nieuwe acties om klanten naar hun winkels te lokken. Vooral de kinderen vinden het erg leuk om collecties compleet te krijgen.

Popstars, Voice of Holland, X- Factor, Holland got talent.... Of gewoon lekker thuis zonder publiek of flauwe opmerkingen van een jury!

Omdat er jaarlijks nog vele kinderen onnodig brandwonden oplopen, omdat veel mensen zich niet bewust zijn van bepaalde gevaren, omdat er zo veel redenen zijn om eens te horen wat voor nuttige informatie deze stichting te vertellen heeft.

Bakfiets weer van stal

08 maart 2010

Lekker een frisse neus halen!