Nieuws

Maskers maken

24 september 2010

Laura heeft samen met Gidion een masker gemaakt. Laura zette alles klaar; verf, kwasten, de kale maskers en deed een zeil over de tafel. De maskers moest je eerst uit het karton drukken en in elkaar zetten. Gidion had een stoere tijger uitgekozen en Laura een lief varkentje. Gidion wilde graag dezelfde kleuren als op het voorbeeld stonden. De

Buiten spelen

22 september 2010

Het was een lekkere nazomerdag en we besloten om met z’n allen naar buiten te gaan. Falko, Marrit, Gidion gingen snel naar de gang om hun schoenen te pakken, Emma kreeg haar stoere laarzen aan. Ze pakten allemaal een fiets of een loopauto.

Kleien

22 september 2010

Klei is een mooi materiaal dat de fantasie goed kan stimuleren.

Rolletje Rolletje

10 september 2010

Met de flinke voorraad wc- en keukenrollen in het achterhoofd en een knutselboek onder handbereik begonnen Denise en Gidion samen met stagiaires Dian en Laura met het maken van een kasteel. Het resultaat laat nog even op zich wachten.

Spelen is vermoeiend

10 september 2010

Kinderen kunnen op de meest vreemde plekken in slaap vallen, slaap overal door heen om soms jaloers op te worden

Muffinberg

08 september 2010

Met de verjaardag van Emma in het vooruitzicht, bakte Gidion samen met stagiaires Dian en Laura een enorme stapel muffins om lekker uit te delen en te trakteren. Met wat glazuur en versieringen erop werden het al snel kleine gebakjes die heerlijk smaakten.