Nieuws

Verjaardag Lucas Koster

20 maart 2013

Vorige week was zijn naamgenootje jarig en nu is hij aan de beurt. Ook de mijlpaal van een eerste verjaardag voor Lucas.

Werk voor de postbode

19 maart 2013

We knutselen, kleuren en schilderen er flink wat op los bij Het Kroontje. We kunnen het allemaal meegeven aan de kinderen maar hoe leuk is het om wat op te sturen en het later bij oma, pake of tante te zien hangen?!

Knijpen knijpen knijpen!

19 maart 2013

Elke ochtend met het beweegspel, na het fruit eten, proberen we wat anders te bedenken. We doen een wedstrijdje met het verstoppen van de bierviltjes of schaatsen op de rode zakdoeken en dit keer bedachten we om het knijperspel iets anders te doen.

Zakdoekje leggen

18 maart 2013

We hebben elke dag beweegmomenten, na het fruit en soms ook gewoon tussendoor.

Bewegen met ballen

14 maart 2013

Het fruit is op; dus tijd voor het beweegspel. Dit keer met ballen van de ballenbak en Lucas. Een hele uitdaging want hij verschuift de mand steeds.

Gonnie en Gijsje

13 maart 2013

Het voorlezen heeft bij Kinderopvang Het Kroontje een vaste plek in het dagritme, we doen het minimaal 1 keer per dag.

Het jaar vliegt voorbij en zo is Lucas al weer één jaar, dit wordt natuurlijk ook gevierd bij Het Kroontje.

Tandenpoetsdiploma

12 maart 2013

Voor het slapen gaan, na het broodje eten, worden bij de kinderen de tanden gepoetst

Elk jaar organiseren we bij Kinderopvang Het Kroontje een Kroontjes Kinderdag. We doen spelletjes, zijn creatief bezig en smullen van allerlei lekkers.

Elk jaar organiseren we bij Kinderopvang Het Kroontje een Kroontjes Kinderdag. We doen spelletjes, zijn creatief bezig en smullen van allerlei lekkers.