Nieuws

Lunchtijd

28 mei 2013

Vandaag is het tijd voor tosti's!

Zachte en harde klei

22 mei 2013

Kleien is heel goed voor de fijne motoriek. Ook brengt het kneden de kinderen soms tot rust en dat is heel handig als het een beetje stil moet zijn omdat andere kindjes wel een slaapje nodig hebben.

Beweegspel met boekje

15 mei 2013

Na het fruit gaan we samen met de kinderen bewegen en we beschikken of een aantal boeken, een bak vol materialen en veel inspiratie om elke keer wat anders te verzinnen.

Oog hand coordinatie

13 mei 2013

Eigenlijk hebben we bij Het Kroontje de regel dat er niet gegooid wordt. De kans dat een van de kinderen bezeerd raakt vinden we te groot.

We maken twee tekeningen; eentje met een regenjas en hoed en eentje met korte broek, t-shirt en petje... Welke zouden we nodig hebben?

Moederdag

12 mei 2013

Ook dit jaar wordt moeder niet vergeten bij Het Kroontje, we zetten haar in de bloemen!

Baby Marije

08 mei 2013

Sinds kort hebben we een nieuw kindje in de opvang: Marije

Soms kleuren kinderen op blanco vellen in het wilde weg, maar we hebben ook kleurplaten op voorraad. Voor thema's printen we gewoon nieuwe uit, dus kunnen we gelijk van start!

Vissen in de zon

07 mei 2013

Eindelijk een heerlijk zonnetje, dus lekker naar buiten! De waterbaan is erg leuk maar als de boel per ongeluk uit elkaar getrokken wordt waardoor hij helemaal leeg loopt, gaan we vissen.

Play mais

06 mei 2013

Inmiddels hebben de meeste kinderen hun moederdagkunstwerkje afgerond maar sommige nog niet. Omdat knutselen toch wel erg favoriet is, maken we met de anderen nog andere kleurige creaties.