Nieuws

We maken twee tekeningen; eentje met een regenjas en hoed en eentje met korte broek, t-shirt en petje... Welke zouden we nodig hebben?

Moederdag

12 mei 2013

Ook dit jaar wordt moeder niet vergeten bij Het Kroontje, we zetten haar in de bloemen!

Baby Marije

08 mei 2013

Sinds kort hebben we een nieuw kindje in de opvang: Marije

Soms kleuren kinderen op blanco vellen in het wilde weg, maar we hebben ook kleurplaten op voorraad. Voor thema's printen we gewoon nieuwe uit, dus kunnen we gelijk van start!

Vissen in de zon

07 mei 2013

Eindelijk een heerlijk zonnetje, dus lekker naar buiten! De waterbaan is erg leuk maar als de boel per ongeluk uit elkaar getrokken wordt waardoor hij helemaal leeg loopt, gaan we vissen.

Play mais

06 mei 2013

Inmiddels hebben de meeste kinderen hun moederdagkunstwerkje afgerond maar sommige nog niet. Omdat knutselen toch wel erg favoriet is, maken we met de anderen nog andere kleurige creaties.

Patrick wint

06 mei 2013

Elke jaar worden er bij Het Kroontje twee vergaderingen gepland. Tijdens de vergadering worden alle kinderen besproken naar aanleiding van een observatie en doen we een quiz.

Jarige Lianne

02 mei 2013

Vanzelfsprekend vieren we de verjaardagen van de kinderen maar als een stagiaire een speciale verjaardagssjerp omdoet, kunnen we er niet om heen.

Jonge kunstenaar

02 mei 2013

Het jongste kindje in de opvang is Marije en bij Ilse op schoot maakte ze prachtige kunst.

Kiki de Beer woont bij Het Kroontje en doet 'alles' wat de kinderen ook doen, dus ook in bad.