Kinderopvang Het Kroontje is sinds 2007 goed gekeurd als erkend leerbedrijf. Ook in 2011 is de erkenning verlengd voor wederom 4 jaar. Bij Kinderopvang Het Kroontje worden sinds 2007 stagiaires begeleid die de opleiding via Friese Poort of Friesland College volgen. Het gaat hierbij voornamelijk om de opleiding Helpende zorg en Welzijn, niveau 2.Toewijzing van de stageplekken is in overleg met Angelique en school. Neem gerust contact op als je gemotiveerd bent en een leuke stageplek zoekt. Referenties van eerdere stagiaires zijn te lezen op de facebookpagina van Het Kroontje.

Vanzelfsprekend kan het stagelopen pas beginnen na het overleggen van een VOG; verklaring omtrent gedrag en een praktijkovereenkomst of bpv overeenkomst.

Voor de gemotiveerde stagiaires is er een mogelijkheid om zich te verdiepen. Hierbij kun je denken aan het lezen van protocollen, gevolgd door een toets, aangevuld met praktijkhandelingen. Na het behalen van de toets, kun je je portfolio aanvullen met een certificaat. 

Vanzelfsprekend kun je als stagiaire rekenen op hulp met het afronden van de stage opdrachten die van uit school komen.

Druk op de naam van de stagiaires om wat meer over hen te weten te komen.

Stagiaires